Ziraat Bankası'ndan Müjdeli Haber: 100.000 TL Nakit Destek!

Ziraat Bankası, Ramazan Bayramı öncesi vatandaşlara müjdeli bir haber verdi. 10 Nisan'a kadar başvuru yapanlara 100.000 TL'ye kadar nakit destek ödemesi yapılacağı duyuruldu.

Ziraat Bankası, Ramazan Bayramı öncesi vatandaşlara müjdeli bir haber verdi. 10 Nisan'a kadar başvuru yapanlara 100.000 TL'ye kadar nakit destek ödemesi yapılacağı duyuruldu.

Hızlı ve Kolay İhtiyaç Kredisi

"Hızlı ve Kolay İhtiyaç Kredisi" kampanyası kapsamında verilecek olan 100.000 TL nakit ödeme 24 ay vadeli olarak sağlanacak. Acil kredi kullanmak isteyen Ziraat Bankası müşterileri kefilsiz, belgesiz ve masrafsız sadece dakikalar içinde kredi onayı alabilecek.

Yeni Müşterilere de Fırsat

Ziraat Bankası'nın yeni kredi kampanyasına başvuru yapmak için yeni müşteri de olabilirsiniz. Ayrıca emekliler maaşlarını Ziraat Bankası'na taşıyarak yeni müşteri olmaları halinde 12.000 TL'ye kadar promosyon alma şansına da sahip oluyor.

Başvuru Kolaylığı

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak için mobil bankacılık veya Ziraat Bankası şubelerinden başvuru yapabilirsiniz. Şubeye giderek başvuru yapmak isteyenlerin yanında sadece T.C. kimlik kartı bulundurması yeterli olacak.

Başvuru Şartları

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi almak için:

18 yaşından büyük olmak

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

Düzenli gelire sahip olmak

Kredi puanının 1.200 ve üstü olması

gerekmektedir.

Hızlı Onay ve Kolay Kullanım

Ziraat Bankası, 5 dakika içinde onaylı kredi paketi hazırlayarak hızlı ve kolay kredi kullanımı imkanı sunuyor. Uzun süre beklemeden dakikalar içinde kredi kullanmak istiyorsanız bu kampanyaya 10 Nisan'a kadar başvurabilirsiniz.

Detaylar için:

Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.