Yıldız Acar, "Her zaman ki gibi halkımızın kararına saygı duyarız"

Doğubayazıt Belediye Başkanı ve Bağımsız aday olarak seçime giren Yıldız Acar, sonuçlar açıklandıktan sonra, Doğubayazıt halkına teşekkür ederek, seçim sonuçlarına saygı duyduğunu açıkladı.

Doğubayazıt Belediye Başkanı ve Bağımsız aday olarak seçime giren Yıldız Acar, sonuçlar açıklandıktan sonra, Doğubayazıt halkına teşekkür ederek, seçim sonuçlarına saygı duyduğunu açıkladı. 

Yayınladığı mesajla 5 yıl boyunca Doğubeyazıt’ta gerçekleştirmiş olduğu hizmetlere değinerek, kendisine oy veren herkese teşekkür etti. 

Doğubayazıt’ın kaderini belirlediğini ve  halkın kararına saygı duyduğunu söyleyen Yıldız Acar, “Bana güvenip inanan ve tercihini bizim hizmete olan inancımız ile Doğubayazıt’ın geleceği için kullanan tüm onurlu Doğubeyazıt halkına teşekkür eden Dik duruşumuzdan taviz vermedik başımız dik alnımız açık her iftira yalan ve kumpasa karşı biz buradayız ispatlayın dedik ama ispat edemiyenler sadece halkın kafasında soru işaretleri oluşturmakla, insan ve gönül değil sadece seçim kazanmakla kaldı. Bir gün kafasında bulanıklık meydana gelen kişilerde kafası berraklaşıp neden onca yalana ortak olduk diyecek...Doğubeyazıt kaderini belirledi biz herzamanki gibi halkımızın kararına saygı duyarız. Neticede bu bir beceri, yetenek yada bilgi yarışması değil, bu bir seçim olduğu için halk nasıl ve kimler tarafından yönetilmek isterse öyle tercihini kullanır ve öyle yönetilir. Her ne kadar şahıs değil de siyasi parti tercihi ile bir kazanım elde edilmişse de bu seçimin asıl kazananı biz ve bize tercih kullanan halkımız oldu. Çünkü biz yüzde eli halkımızın gönlünde taht kurduk gönüllerini kazandık, yüzde elli diyorum çünkü bütün partilerden bizi seven ve inanan ama siyasi parti ve ideoloji sebebiyle bize oy vermeyen de var. Bize güvenip inanan hakkımızda kazandı çünkü Doğubayazıt’ta hizmet için oy kullanarak vicdanı rahatlık kazandı. Beş yıl hizmet süresi içerisinde halkımıza hizmet ederken bilerek ve isteyerek hiçbir personeli, çalışma arkadaşımızı ve Doğubayazıt halkını kırmadık ve incitmedik. Şayet farkına varmadan istem dışı birilerini kırmıssak kusura bakmasınlar. Bizim bireysel asla kimseyle sorunumuz ve hesabımız olmadı sadece toplumsal hizmetlerden kaynaklı olmuştur. Bir anne, bir kardeş,bir abla ve bir evladınız olarak her zaman yanınızdayım. Halkımdan memnunum Rabbim Doğubayazıt halkına güzel günler nasip etsin. Halkım ve ilçem Allah'a emanet olunuz” dedi.

 

Doğubayazıt Belediye Başkanı hizmet Doğubayazıt halkına