Patnos Ziraat Odası Başkanı Hakan Hakverdi'den 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü Mesajı

Patnos Ziraat Odası Başkanı Hakan Hakverdi, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında Hakverdi, tarlasında, bahçesinde, hayvancılık işletmelerinde gece gündüz, yağmur çamur demeden alın teri dökerek, emek harcayarak her türlü zorluğa rağmen ülkesi ve milleti için ısrarla üretim yapan, toprağa hayat veren tüm çiftçilerin gününü kutladı.

Hakverdi mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Tarlasında, bahçesinde, hayvancılık işletmelerinde; gece gündüz, yağmur çamur demeden alın teri dökerek, emek harcayarak her türlü zorluğa rağmen ülkesi ve milleti için ısrarla üretim yapan, toprağa hayat veren tüm çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü Kutlu Olsun. Çiftçilerimiz, gıdanın temel kaynağı olan tarımsal ürünlerin üretiminde önemli rol oynamaktadırlar. Ülkemizin kalkınmasında ve gıda güvenliğinin sağlanmasında büyük emekleri bulunmaktadır. Bu vesileyle, tüm çiftçilerimize şükranlarımı sunuyorum. Çiftçilerimiz, zorlu koşullarda çalışmakta ve birçok sorunla karşı karşıyadır. Ürün fiyatlarının düşük olması, girdi maliyetlerinin yüksek olması, kuraklık ve sel gibi doğal afetler gibi sorunlar, çiftçilerimizin en büyük sıkıntıları arasındadır.

Devletimiz, çiftçilerimizin sorunlarını çözmek için çeşitli çalışmalar yürütmektedir. Bu çalışmaların artarak devam etmesi ve çiftçilerimize daha fazla destek sağlanması gerekmektedir.

Bu vesileyle, tüm çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nü bir kez daha kutluyor, sağlık, huzur ve bereketli kazançlar diliyorum."

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü Patnos Ziraat Odası Başkanı Hakan Hakverdi