İshak Paşa Sarayı'nda Geleneksel Türk El Sanatları sergisi açıldı

Ağrı Valiliği himayelerinde Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nin işbirliği ile düzenlenen İshak Paşa Sarayı'nda Nur'ul Ayn 2. Davetli Ulusal Karma Sergi ve Workshop etkinliğine yoğun ilgi gösterildi.

Ağrı Valiliği himayelerinde Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nin işbirliği ile düzenlenen İshak Paşa Sarayı'nda Nur'ul Ayn 2. Davetli Ulusal Karma Sergi ve Workshop etkinliğine yoğun ilgi gösterildi. 

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bulunan ve UNESCO'nun Dünya Miras Geçici Listesi'nde yer alan Osmanlı yadigarı tarihi İshak Paşa Sarayı, Geleneksel Türk el sanatlarıyla ( hat, tezbih,nat hüsni hat, ebru, vitray, cam, çini )sanatı ile sergilenen etkinliğe ev sahipliği yaptı. 

Geleneksel Türk el sanatları sergisi 14 Mayıs ve 16 Mayıs Tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek. 

Doğubayazıt İshak Paşa Sarayı’nda düzenlen sergiye,  Ağrı Valisi Mustafa Koç, Doğubayazıt İlçe Kaymakamı Murat Ekinci, AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Ağrı İl Jan Alay Kom. Tuğgeneral Hüsamettin Erol, İl Emniyet Müdürü Yılmaz İpar, Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcısı Eren Öztaş, Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürü Fehim Altun ve sanat severler katıldı.