(Videolu Haber) Erciş Belediyesi Belediye Çalışanlarına %65 Zam Yaptı

Erciş Belediyesi konferans toplantı salonunda belediye çalışan personelleri ile toplu iş sözleşmesinin imza töreni gerçekleştirildi. Toplu iş sözleşmesinde Belediye ER-BEL işçilerine %65 oranında zam yapıldı.

Belediye konferans salonunda gerçekleştirilen imza töreninde Erciş Belediyesi Eş Başkanları yaptıkları açıklamada belediyede çalışan personellerin belediyenin bel kemikleri olduğuna vurgu yapıldı. Eş Başkan Baran Bilici yaptığı açıklamada “Belediyemizin başarısı ve etkinliği, sizin değerli katkılarınızla mümkün olmaktadır. Sizler, ilçemizin yaşanabilirliği ve halkımıza sunulan hizmetlerin kalitesinde kilit bir rol oynuyorsunuz. Bu nedenle, sizin refahınız, motivasyonunuz ve çalışma koşullarınız bizim için son derece önemlidir. Halkçı belediyecilik anlayışıyla işçilerin haklarının sonuna kadar korunacağız" dedi. Eş Başkanlar “Ülkemizde, geçim derdinin hepimizi endişeye düşürdüğü bu dönemde işsizlik oranının da korkunç boyutlara ulaşması, dayanışma içinde olmamızın önemini bir kez daha ortaya koyuyor. Bizler halkçı belediyeler olarak işçi sınıfının ta kendisiyiz. Bizler tam da bunun ortasında yer alıyoruz. Bizim yapacağımız ortak dayanışma ile şartların iyileşmesini daha iyi sağlayabiliriz ve böylece çok daha iyi hizmet üretebiliriz. 


Bu süreçte, şeffaf ve açık iletişimle birbirimizi anlamak ve güçlendirmek önemlidir. Hep birlikte, daha verimli bir çalışma ortamı oluşturmak, belediyemizi daha da ileriye taşımak için birlikte çalışacağımıza inanıyoruz.
Siz değerli çalışanlarımıza bu süreçte gösterecekleri duyarlılık, işbirliği ve anlayış için şimdiden teşekkür eder, toplu iş sözleşmesinin personellerimiz için hayırlı olmasını dilerim" dedi.