ERCİŞ AİLE PLAJI: YENİLENEN YÜZÜYLE ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

Erciş Belediyesi, Aile Plajında gerçekleştirdiği plaj yenileme çalışmalarına devam ediyor.   Erciş Belediyesi, Aile Plajında gerçekleştirdiği yenileme çalışmalarıyla bölge halkına ve ziyaretçilere keyifli bir ortam sunmak için çalışmalarını aralıksız sürdürerek, halk ve aile plajı başta olmak üzere çeşitli hizmetler kafe ve sinema etkinlikleri için yeni olanaklar sağlıyor. 

Yaz sezonu boyunca yerli ve yabancı birçok ziyaretçiyi ağırlayan aile plajının yenilenmesiyle birlikte, ziyaretçilere temiz ve düzenli bir kumsalda denize girme fırsatı sunuluyor.  Şezlong, şemsiye, duş ve tuvalet gibi olanaklar da sağlanarak ziyaretçilerin konforu düşünülüyor.


Yeni düzenlemeler ve sağlanan hizmetler ile Erciş’in yerli ve yabancı turistler için cazip bir ziyaret yeri haline getirilmesi amaçlanıyor. 


Erciş Belediyesi Eş Başkanları yaptığı açıklamada “Erciş’imize yakışır bir aile plajına kavuşuyoruz. Bu çalışmanın yanı sıra, halk ve aile plajımız tertemiz kumsalı, şezlong, şemsiye, duş-wc gibi hizmetlerine imkan sağlayan yeni yüzüyle hizmetinizde. Hayırlı olsun” dedi.