Doğubayazıt'ta öğrencilerin hazırladığı sergi ilgi gördü

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde eğitim öğretim yılında öğrencilerin yaptığı eserlerin sergilendiği yıl sonu sergisi büyük beğeni topladı.

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde eğitim öğretim yılında öğrencilerin yaptığı eserlerin sergilendiği yıl sonu sergisi büyük beğeni topladı. Doğubayazıt İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Şen, Kızılay Başkanı Kemal Şahin ile birlikte Halife Yusuf İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen resim sergisine katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şen, Kızılay Başkanı Kemal Şahin ve okul yöneticileriyle birlikte, Halife Yusuf İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen yıl sonu resim sergisine katılarak, öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları çalışmaları inceledi.

Sergi kapsamında, öğrencilerin sanatsal başarıları öne çıkarılırken, ilçe sergiye gelenler, sergilenen eserleri büyük bir ilgiyle inceledi.

Öğrencilerin yeteneklerini sergileyebildikleri bu tür etkinliklerin önemine vurgu yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şen, Halife Yusuf İmam Hatip Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Neriman Demir Tozbey'in başlattığı bu etkinlik için ise kendisini tebrik etti.

 

 

Milli Eğitim Müdürü Şen Halife Yusuf İmam Hatip Ortaokulu Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde