(Videolu Haber) Ağrı'nın yaylaları rengarenk çiçeklerle süslendi

Ağrı'da günlerdir etkili olan yağışların ardından doğa rengarenk çiçeklere büründü. Tarla ve dağlarda kırmızı, mor ve sarı çiçekler yeşilin tonlarıyla birleşince ayrı bir güzelliğe kavuştu.

Ağrı’da günlerdir etkili olan yağışların ardından doğa rengarenk çiçeklere büründü. Tarla ve dağlarda kırmızı, mor ve sarı çiçekler yeşilin tonlarıyla birleşince ayrı bir güzelliğe kavuştu.

Ağrı’nın doğasında oluşan güzel manzaralar, vatandaşlarında beğenisini topluyor. Fotoğraf çekmek için uzun yol kat ettiğini söyleyen doğaseverlerden Sibel Doğan, “Bu yıl çok fazla yağış oldu il genelinde ve bu da doğanın canlanmasını sağladı. Rengarenk çiçekler açtı. Bizde bu fırsatı kaçırmak istemedik ve fotoğraf çekmek için il merkezinden buraya kadar geldik, çok güzel manzarası var, insanların doğaya iyi bakmasını istiyorum. Piknik yapmaya gelen vatandaşlar giderken çöplerini toplayıp, etrafını temizleyip öyle gitsinler istiyorum. Çünkü doğaya karışan çöpler yıllarca hem doğaya hem de canlılara zarar verebiliyor. Ayrıca bu güzellikleri her zaman bulamayabiliriz kıymetini bilelim.

Bugün buraya fotoğraf tutkunu arkadaşlarımızla geldik, sosyal medyada kullanabileceğimiz bol bol fotoğraf çektik” diye konuştu.

Ağrı sosyal medyada Rengarenk çiçekler