Ağrı Milletvekili Kilerci'den AK Parti'nin kazandığı ilçelere ziyaret

AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci, 31 Mart seçimlerinde partisinin kazandığı, Patnos, Tutak, Eleşkirt ilçeleri ve Patnos'a bağlı Dedeli Belde başkanlarına tebrik ziyaretlerinde bulundu.

AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci, 31 Mart seçimlerinde partisinin kazandığı, Patnos, Tutak, Eleşkirt ilçeleri ve Patnos’a bağlı Dedeli Belde başkanlarına tebrik ziyaretlerinde bulundu.

İlk olarak Tutak Belediye başkanı Fevzi Sayan’ı ziyaret edip, tebrik eden Milletvekili Ruken Kilerci,

“Tutak Belediye Başkanımız olarak seçilen Fevzi Sayan’ı tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Liderliğinde Kıymetli Başkanımız ile beraber Tutak’lı hemşehrilerimizin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz” dedi.

Daha sonra Eleşkirt Belediye başkanı Ramazan Yakut’a ziyarette bulunarak, “Eleşkirt Belediye Başkanımız olarak seçilen Ramazan Yakut'u kutluyor, görevinde başarılar diliyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Liderliğinde Kıymetli Başkanımız ile birlikte Eleşkirt'imiz için durmadan yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz”

Son olarakta Patnos Belediye Başkanı Abdulhalik Taşkın ve Patnos’a bağlı Dedeli Belde Başkanı Veysi Durak’ı ziyaret etti.

“Patnos Belediye Başkanımız olarak seçilen Abdulhalik Taşkın'ı kutluyor, görevinde başarıları kutluyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Liderliğinde Kıymetli Başkanımız ile birlikte Patnos'umuz için durmaktan yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Ayrıca Dedeli Belediye Başkanımız olarak seçilen Veysi Durak’ı tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum” dedi.

 

Tutak Belediye başkanı Eleşkirt Belediye başkanı Patnos Belediye Başkanı Dedeli Belde Başkanı Veysi Durak Abdulhalik Taşkın Ramazan Yakut Fevzi Sayan