Ağrı Cumhuriyet Lisesi'nden Gazze İçin Anlamlı Kermes

Ağrı Cumhuriyet Lisesi öğrencileri Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine destek amaçlı kermes düzenlendi.

Ağrı Cumhuriyet Lisesi öğrencileri, düzenledikleri kermesle Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine destek olma çağrısına yoğun bir ilgi gösterdi. Okul Müdürü İlhan Sönmez, öğrencilerin duyarlılığı ve katılımının beklenenin üzerinde olduğunu açıkladı.

Okul içinde düzenlenen etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu. El emeği ürünler, lezzetli yiyecek ve içecek stantları, kermesin katılımcılarını ağırladı. Etkinlik, Kamu kuruluşları, yerel topluluk ve öğrenci aileleri arasında büyük bir dayanışma ve paylaşım ortamı yarattı.

Okul Müdürü İlhan Sönmez, kermese gösterilen bu yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: "Öğrencilerimizin bu etkinliği düzenleme kararı, onların toplumsal sorumluluk bilinci kazanmalarına yönelik bir adımdı. Ancak gördüğümüz ilgi, bu bilincin toplumumuzdaki gençler arasında ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Etkinlikten elde edilen gelir, Gazze'deki insani yardım kuruluşlarına aktarılacak. 

Bu anlamlı etkinlikle öğrenciler, küresel dayanışma konusundaki farkındalıklarını artırmış oldular.”İfadelerini kullandı.